Gezocht: beveiliger – verkeersregelaar – brandwacht – medisch ondersteuner

Volop banen in beveiligingsbranche, aldus Leon Vincken in deze blog.

Ja, zo maar een greep uit ons personeelsbestand dat steeds verder groeit. Zoek je een uitdaging, wil je het uitgaansleven, een congres of evenement of het shoppen en flaneren in de stad veiliger maken, VBe NL-werkgevers zoeken naar jou. Ze willen jouw ogen, jouw snel schakelende, observerende en in actie komende brains. Je fysieke snelheid en vertrouwelijke gezagsuitstraling. Ze zoeken naar die duizendpoot die zich traint, specialiseert en nieuwsgierig blijft naar de laatste ontwikkelingen rondom veiligheid van mensen en locaties.

We zoeken dé professional

Ja, iemand die ziet wat mensen om hen heen beweegt of wat er juist beweegt in een gebouw dat stil en verlaten behoort te zijn. We zoeken dat vriendelijke gezicht, dat behulpzame gezicht om iemand die vertwijfeld rondloopt, de weg niet meer vindt of op een plek ronddoolt waar deze niet mag zijn, verder te helpen. We zoeken dé professional die samen optrekt met politie en hulpdiensten, die collega werknemers in de gezondheidszorg, fabriek, winkel, gemeentehuis of vrijwilliger op een evenement, naast hun gebouw en producten, leert wat veiligheid betekent. En hoe je die samen beschermd en inhoud geeft. We zoeken dus goed opgeleide mensen met ervaring, up to date opgeleid of daarnaar willen groeien. En VBe NL werkgevers hebben je ook wat te bieden:

• een stevig salaris boven het gemiddelde cao-loon in de bedrijfstak
• een dienstrooster waarop je écht invloed hebt en dat je samen met je collega opstelt
• een uitdagende en wisselende werkomgeving
• een continue investeren in je kwaliteiten en je vakuitoefening
• een collegiaal team dat samen een klus klaart, hard werkt en tevreden is
• en bovenal een groep bedrijven waar je als werknemer gelijk bent aan je werkgever

Wie meldt zich en wie zet zijn vak weer centraal bij een VBe NL werkgever?

VBe NL-werkgevers zijn op zoek, de arbeidsmarkt trekt aan en flink ook. Niet alleen omdat de economie booming is maar ook omdat we veiligheid en klaar staan voor gasten en bezoekers, ons dagelijkse verkeersbewegingen, vloeiender op elkaar wensen af te stemmen. Bedrijven stellen daarbij de klant en hun werknemers voorop en die willen allemaal snel, kundig en op maat hun weg vinden op de locatie waar men is. Ongestoord winkelend en ontspannen of juist in een veilige omgeving werken aan een opdracht. Dat vraagt een nieuwe uitdaging van werknemers in onze beroepen. Gezag uitstralen en vriendelijk zijn, continu goed opgeleid zijn en een stevig salaris. Je moet als werknemer aan de bak. Maar je moet ook als werkgever aan de bak! Investeren in je werknemers en de rollen omdraaien, of beter de rollen op gelijk niveau zetten. Werknemer en werkgever draaien samen het bedrijf ieder vanuit zijn eigen inbreng en verantwoordelijkheid.

Nieuwe toekomst

VBe NL-leden werken daarom in hun netwerk van bedrijven voortdurend samen aan een nieuwe toekomst, een toekomst van gelijkheid en kwaliteit. De eerste stappen zijn gezet: een transparante, niet complexe cao waarin de werknemer centraal staat en niet de systemen en processen van bedrijven. Er wordt geïnvesteerd in verbreding van opleidingen. Verkeersregelaars hebben eindelijk hun plek verworven als nieuwe beroepsgroep in Nederland. Werkgevers zijn in staat om meer integrale producten aan hun klanten aan te bieden. Ze opereren in een netwerk van gelijkheid en leren van elkaar. Kwaliteit en samenwerken in plaats van stakeholders, winst en concurrentie mentaliteit. VBe NL investeert in elkaar, in duurzaamheid en onze toekomst.

Nieuwsgierig, neem contact op, word lid, lees meer over ons op onze site (link) of bel voor meer informatie: 085 – 488 59 30.

Wil je bij een van onze bedrijven werken? Geen probleem als je je herkent in wat we hier schrijven, stuur je CV en vertel ons waarom jij vindt dat je bij ons zou moeten werken. Wij zoeken in jouw regio voor een match. Stuur die naar info@vbe.biz.

VBe NL, daar wil je gewoon bij aangesloten zijn!


Leon Vincken, directeur

Recente Berichten

Nieuws (successen!) van onze VVNL-leden

XXL Safety

BO beveiligings- en adviesbureau

Vol vermogen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief