Gezocht: Evenementbeveiliger

Wij van Risk Security Holland zijn ter uitbreiding op zoek naar nieuwe aanwinsten voor ons team van evenementbeveiligers, zowel man als vrouw en zowel fulltime als parttime. Wij verzoeken zzp’ers ook te solliciteren.

Over ons

Risk Security Holland B.V. is een groeiend professioneel beveiligingsbedrijf met ruim 125 medewerkers, gespecialiseerd in het beveiligen van winkels, evenementen, hotels, casino’s en objecten. Wij streven naar een uitermate serieuze werkomgeving, waar met een ontspannen sfeer en uitgebreide begeleiding steeds weer een zo goed mogelijke prestatie kan worden afgeleverd.

Werkzaamheden

Als evenementbeveiliger zorgt u ervoor dat evenementen zoals festivals, feesten, beurzen en optredens zo vlekkeloos mogelijk verlopen. Uw werkzaamheden bestaan o.a. uit toegangscontrole, waarbij u bezoekers visiteert en controleert op het meenemen van verboden voorwerpen. Verder heeft u de taak om toezicht te houden op het publiek, waarbij u onregelmatigheden opmerkt en in directe communicatie staat met de Centrale Post. Een andere werkzaamheid is bijvoorbeeld het werken in een stand-by team, waarbij u de taak heeft om meldingen van uw collega’s op te volgen en de situatie op een kalme, doortastende manier zo goed mogelijk op te lossen. Wij vertrouwen erop dat u bezoekers met respect behandelt en helpt, maar zelfverzekerd optreedt zodra dat nodig is.

Functie-eisen:

– U bent een veelzijdige, vakbekwame beveiliger (in spé)
– U bent in het bezit van een beveiligingsdiploma of bereid deze te halen
– U bent in het bezit van een rijbewijs
– U bent van onbesproken gedrag, oftewel u heeft geen strafblad
– U kunt goed in teamverband werken
– U bent representatief en fit

Bent u enthousiast om te komen werken bij een dynamisch bedrijf dat u leuke, afwisselende en leerzame taken aanbiedt, dan kunt u een sollicitatie met CV sturen naar:

Risk Security Holland B.V.

Postbus 544

2130 AM Hoofddorp

Tevens kunt u mailen naar info@risksecurity.nl

Solliciteren is ook mogelijk via het sollicitatieformulier op www.risksecurity.nl.