Ben je gediplomeerd beveiliger en per direct op zoek naar een flexibele en uitdagende bijbaan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Sightcon is een uniek en groeiend beveiligingsbedrijf. Respect staat bij ons voorop. We gaan graag met een grote diversiteit aan mensen om en onderscheiden ons graag binnen de branche. Wij durven te zeggen dat we het leukste en meest toegankelijke evenementenbeveiligingsbedrijf zijn van Nederland.

Geen dag is hetzelfde als beveiliger en daarom worden onze medewerkers zowel fysiek als mentaal klaargestoomd voor het werk, schenken we veel aandacht aan onze collega’s en waarborg je de veiligheid van de bezoekers.

Wat bieden wij?

Naast dat wij het belangrijk vinden om waardevol te zijn voor de klant, zijn onze medewerkers waardevol voor ons. Daarom bieden wij:

Functie-eisen

Wij hanteren een bijzondere bedrijfsvoering. We stellen dan ook strenge eisen aan onze medewerkers. Ben jij:

Dan ben jij de kandidaat waar wij naar op zoek zijn! Dus: herken je jezelf in het bovenstaande? En wil je beveiligingswerkzaamheden uitvoeren onder een leuke werkgever? Solliciteer dan snel!
Vereiste licentie of certificering: ESO of Beveiliger