In de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland, verricht Alpha Security al jaren de beveiliging voor diverse bedrijven, organisaties, particulieren overheden en instellingen. Op alle locaties staan we met een preventief doel, en hebben een klantvriendelijke en servicegerichte instelling.
Door onze uitstekende dienstverlening (beoordeeld met maar liefst een 8,5!) van de afgelopen 16 jaar, is onze beveiligingstak sterk groeiende en zijn wij op zoek naar gemotiveerde beveiligingsbeambten die ons team komen versterken.

Het werk:

De beveiligingsbeambte is allereerst gastheer of gastvrouw van onze opdrachtgever. Hij of zij is alert op afwijkend gedrag of afwijkende situaties en treedt hier adequaat en gepast tegen op. Onze beambten zijn ook veiligheids- en preventieadviseurs voor de opdrachtgever.

Wij zorgen voor een goede samenwerking en communicatie met de politie, gemeente, brandweer, GHOR en andere ketenpartners. Vooraf stemmen wij de werkzaamheden goed met elkaar af. De afspraken worden dan weer vertaald naar een duidelijk geformuleerde werkinstructie.

Diensten:

Onze beveiligingsbeambten worden 24 uur per dag en 7 dagen per week ingezet op diverse locaties in onze regio. Inzet is individueel of in team verband en kan variëren van een stijlvol evenement tot het surveilleren in een industriegebied.

Wij zijn op zoek naar:

Ø   Representatieve en gemotiveerde beveiligingsbeambten (m/v) die stevig in
hun schoenen staan.
Ø   Mensen die geen moeite hebben met wisselende diensten
Ø   Mensen die vooral in het weekend willen werken
Ø   In bezit van het diploma beveiliger 2 of bereid zijn deze te halen (BBL traject)
Ø   Leeftijd vanaf 21 jaar
Ø   Collegiaal
Ø   In bezit van een rijbewijs en eigen vervoer
Ø   Geen strafblad
Ø   Woonachtig binnen een straal van 30 km van industriegebied Waarderpolder te Haarlem

Wij bieden:

Ø   Goede verdiensten
Ø   Een uitdagende baan met veel afwisseling
Ø   Doorgroeimogelijkheden
Ø   Een goede werksfeer en prettige werkomgeving
Ø   Onbeperkt en gratis sporten in ons eigen sportcentrum: Alpha Fit
Ø   Aanvullende opleidingen, trainingen en cursussen
(BHV, VCA, Beveiliger 3, Horeca/Evenemententraining met politie, Profiling)
Ø   Diverse secundaire arbeidsvoorwaarden
Ø   CAO Beveiliging (deel A en deel B), voor meer informatie: www.vbe.biz

Interesse? Solliciteer direct! Ga naar onze website en vul het sollicitatieformulier in.