Vanaf half juni tot eind augustus verzorgt SCS Services de beveiliging op het theaterfestival De Parade. Deze draait in de steden Rotterdam, Den Haag, Utrecht & Amsterdam. Op dit moment kan vooral ons Parade-team versterking gebruiken en daarom zoeken wij enthousiaste nieuwe collega’s in het bezit van een beveiligingsdiploma/certificaat (ESO of BVL2). Ben jij beschikbaar in genoemde periode (of een deel van genoemde periode, of bijvoorbeeld 2 dgn p/w ) en voldoe jij aan onderstaande zaken, dan zijn we op zoek naar jou!

Wat zoeken wij dan:

Naast de Parade hebben wij nog veel meer leuke evenementen waar wij de beveiliging mogen verzorgen. Ook daar is uiteraard je inzet gewenst. Interesse? Stuur je CV met een korte motivatie naar info@scs-services.nl t.a.v. Angela Stellaard of solliciteer via onze website www.scs-services.nl en vul het formulier in. We nemen zsm contact met je op om verder te praten en te beoordelen of we een match zijn.