Vacature beveiliger UCS

(oproepkracht / 0-uren basis).

Regio Breda/ Eindhoven/ Den Bosch E.O.  

UCS BV  is een beveiligingsbedrijf wat actief is binnen verschillende vormen van beveiliging. We zetten beveiligers in bij evenementen, objecten en in de horeca. Ook komt het voor dat we beveiligers uitlenen voor korte projecten.

UCS heeft een naam hoog te houden in het zuiden van het land. Er is daar een portofolio waar we trots op zijn.

Echter zijn we bezig met uitbreiding naar de randstad, we zijn in de randstad nog aan het opstarten, maar zijn gestaag aan de weg aan het timmeren. Maar hebben we wel een aantal opdrachten waar mee nieuwe collega’s voor nodig hebben.

UCS  is in de regio Breda/ Den Bosch daarom op zoek naar:

Beveiligers (op oproepbasis / 0 uren contract). 

Inhoud van de functie: 

We zoeken (oproep) beveiligers die in staat zijn om zelfstandig te werken en hun gezond verstand gebruiken. Dus niet alleen werken volgens protocollen en instructies. We zoeken dus beveiligers die altijd in oplossingen denkt en niet in problemen.

Een beveiliger is volgens ons een professioneel die zoveel mogelijk probeert om onveilige situaties te voorkomen, maar ook zeker in staat is repressief op te treden als het nodig is. Dit gebeurt natuurlijk op een slimme manier en met het gezonde verstand.

Daarnaast ben je bereid met ons mee te denken hoe we de werkzaamheden en dienstverlening kunnen verbeteren voor een (nieuwe) klant. We zoeken daarnaast iemand die bereid is met ons mee te groeien en ons helpt te verbeteren in onze werkzaamheden en procedures.