De horecabeveiliger in Haarlem is vooral gastheer, hij ziet erop toe dat de bezoekers gezellig kunnen uitgaan. Daarnaast ziet de horecabeveiliger erop toe dat de huisregels worden nageleefd door de bezoekers. Bezoekers die een negatief effect hebben op de sfeer zullen op nette wijze naar buiten gezet worden dan wel op voorhand geweigerd worden bij de toegang.

We zijn verantwoordelijk voor de orde en rust in de locatie maar ook zeker rond de locatie. We dienen ervoor te zorgen dat de bezoekers zich netjes gedragen in het openbare gebied, direct voor de locatie. Hiervoor hebben een goede verstandhouding nodig met de politie, stadswachten en andere collega horecabeveiligers in Haarlem. Trainingen hieromtrent en goede duidelijke communicatie, is van essentieel belang om je taak goed uit te kunnen voeren.

Onze werkzaamheden vinden met name plaats tijdens de vrijdag- en zaterdagavonden. De duur van de diensten variëren van 4 uur tot maximaal 10 uur (uitzonderingen daar gelaten).

Wij zijn op zoek naar:

Wij bieden:

Interesse? Solliciteer direct! Ga naar onze website en vul het sollicitatie formulier in.