Jaarverslag VBe NL: opnieuw groei van vereniging

Ook in 2015 is VBe NL gegroeid. De vereniging telde in 2015 72 leden. De groei was zowel waar te nemen bij de Crowdmanagementbeveiligingsorganisaties als Reguliere beveiliging.

Deze cijfers staan in het jaarverslag over 2015 die op 7 juni is goedgekeurd door de Algemene Ledenvergadering van VBe NL.

Sterker fundament

In zijn voorwoord in het jaarverslag schrijft VBe NL-voorzitter Peter Hoes dat een sterker fundament ontstaat “onder onze kernwaarden van gelijkheid, kwaliteit en transparantie.”Dit maakt volgens hem Nederland veiliger. “Concurreren op basis van kwaliteit, niet op basis van ontduiken van regelgeving en cowboygedrag. Die tijd laten we in de beveiliging steeds verder achter ons. Maar we hebben ook nog een flinke weg hierin te gaan.”

In het jaarverslag is er ook aandacht voor de Wet Werk en Zekerheid. Deze wet maakt het de sector die voor meer dan 90% draait met de inzet van oproepkrachten niet gemakkelijk. Er is in 2015 volop gelobbyd richting overheid en vakbonden. Een lobby die ook in 2016 doorloopt.

Recente Berichten

NVB veroorzaakt onnodig onrust

The Protection Company BV

Wil de echte pa(a)shaas opstaan?

AA-Security

Schrijf je in voor de nieuwsbrief