Lancering nieuwe website Sociaal Fonds Veiligheidsdomein

De nieuwe website van het Sociaal Fonds Veiligheidsdomein (SFV) is op 1 december 2020 gelanceerd.

Nu de naam van de cao sinds 2019 veranderd is in cao Veiligheidsdomein, is de naam van het sociaal fonds dit jaar gewijzigd in Sociaal Fonds Veiligheidsdomein. De afgelopen periode is hard gewerkt om de nieuwe site vorm te geven en actuele informatie te publiceren.

Doel

De SFV ontwikkelt en ondersteunt activiteiten op het gebied van arbeidsmarkt, scholing en sociaal beleid binnen de brede werkingssfeer van de cao Veiligheidsdomein. Van verkeersregelaars tot luchthavenbeveiliging, van winkelsurveillance tot medische ondersteuning of van evenementenbeveiliging tot objectbeveiliging. Het hele spectrum van het private veiligheidsdomein wordt met de cao en de afspraken daaruit samengevat. Een van die afspraken is arbeidsmarktbeleid en sociale agenda door SFV. Het bestuur van het Sociaal Fonds wordt gevormd door de Vereniging Beveiligingsorganisaties Nederland, VBe NL (namens werkgevers) en vakbond De Unie (namens werknemers). Zij sluiten de cao Veiligheidsdomein en de cao Sociaal Fonds Veiligheidsdomein samen af.

Ondersteunende projecten

Voorzitter Leon Vincken, tevens directeur VBe NL: “Vanuit het fonds werken we in de achtergrond aan ondersteunende projecten en impulsen om de arbeidsmarkt en arbeidsverhoudingen op de werkvloer te optimaliseren. Zo werken we aan meer zeggenschap rondom werktijden, met ons eigen roosterprogramma, of aan professionalisering met ons eigen kwaliteitslabel waarbij werknemers en werkgevers samen de norm van kwaliteit bepalen. En zo zijn er nog tal van activiteiten. Met deze nieuwe site maken we dit meer zichtbaar en toegankelijk. Als voorzitter ben ik trots dat we hiermee werkgevers en werknemers in het veld verder kunnen ondersteunen.”

Ga naar de website van het Sociaal Fonds Veiligheidsdomein

Recente Berichten

Shedd Nederland

Een politieke show

Benchmark VVNL 2022: groei leden, omzet én flexarbeid

240 (and counting)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief