Ons lid CTSN wint aanbesteding luchthaven Schiphol

VBe NL-lid CTSN uit Hoofddorp heeft de beveiligingsdienstverlening van perceel 1 op Schiphol toegewezen gekregen. Het was een lang en intensief aanbestedingsproces. De werkzaamheden betreffen het beveiligingsonderzoek van vertrekkende en transferpassagiers op de luchthaven Schiphol en starten in de eerste week van december 2020. CTSN zal deze opdracht voor minstens 4 jaar uitvoeren.

Adan Morik, General Manager van de CTSN Group is trots op deze substantiële opdracht. “We kunnen gerust spreken van een nieuw tijdperk voor CTSN. Deze opdracht is het resultaat van de grote inzet van onze werknemers en managers. Onze collega’s op Schiphol zijn enorm toegewijd aan de luchtvaartbeveiliging.”

Extra werkgelegenheid

Als resultaat van deze gunning, en conform afspraken met de andere beveiligingsorganisaties op de luchthaven, neemt CTSN personeel dat reeds op perceel 1 werkzaam was over voor deze opdracht. Daarnaast zal CTSN extern personeel aantrekken. VBe NL feliciteert management en werknemers met het winnen van de aanbesteding.

Recente Berichten

Nieuwe Haagse Wind

Loonwijzer: loondienst versus zzp

Independant Safety Management Security B.V.

Security Support

Schrijf je in voor de nieuwsbrief