Rutte’s waardering voor beveiligers maakt indruk

Premier Mark Rutte heeft veel waardering voor het werk van beveiligers zo bleek op zijn persconferentie van 29 maart.

Het waren maar enkele seconden op de persconferentie van premier Rutte, maar die maakten veel indruk. Dit zei hij over het werk van onze ondernemers en hun werknemers: “Kijk naar de mensen in de beveiliging die er voor zorgen dat allerlei vitale sectoren veilig blijven. Ik wil die mensen er vandaag ook eens uitlichten.”

Bereik van +4000

Uiteraard hebben we deze passage op de persconferentie van de premier gedeeld op onze social media-kanalen. Op onze FaceBook-pagina kreeg dit bericht in enkele dagen maar liefst een bereik van meer dan 4.000 mensen. Een ongekend resultaat en is hiermee het best scorende bericht ooit op onze social media. De post werd 37x gedeeld. Conclusie: de aandacht van premier Rutte voor het werk van beveiligers in vitale sectoren is enorm gewaardeerd.

https://www.facebook.com/VBEnl/videos/210861343500764/?eid=ARBpX-Wzg8MC3q73_PPSOceWR_KThIKX3Hdu3Z5ftHPXT0b-FzsojAu4zkKiWkw45OSjPIBTcJ1dBER7

 

Recente Berichten

VVNL groeit: meer leden (283) en meer omzet

ProToGa Evenementen B.V.

Nieuwe Haagse Wind

Loonwijzer: loondienst versus zzp

Schrijf je in voor de nieuwsbrief