Teken petitie: bescherm beveiligers en verkeersregelaars beter

VBe NL steunt van harte de door ons lid Menno van Geelen (Bluestar Security) gestarte petitie om beveiligers en verkeersregelaars beter te beschermen.

De initiatiefnemers constateren een toenemend geweld tegen beveiligers en verkeersregelaars. Minister Grapperhaus heeft zwaardere sancties afgekondigd tegen geweld, maar beveiligers en verkeersregelaars zijn niet in de wetgeving opgenomen. Eerder heeft VBe NL een beroep op de minister gedaan deze beroepsgroepen ook onder de nieuwe wetgeving te laten vallen.

In de petitie wordt hetzelfde gevraagd. “Wij verzoeken om deze werknemers, werkzaam bij Particuliere Beveiligingsorganisaties ook op te nemen in de nieuwe, strengere wetgeving omtrent hogere strafmaat voor plegers van agressie en geweld tegen hulpverleners. Erken de beveiligers in Nederland als hulpverleners en onmisbaar voor het veilig houden van Nederland.”

Wij roepen iedereen op de petitie te ondertekenen

Recente Berichten

Shedd Nederland

Een politieke show

Benchmark VVNL 2022: groei leden, omzet én flexarbeid

240 (and counting)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief