Felicitatie aan twee nieuwe Kwaliteitslabelhouders

Veneberg Security en Risk Security Holland behaalden onlangs het Kwaliteitslabel Beveiliging Evenementen Horeca.

Het nieuwe kwaliteitsinstrument werpt zijn vruchten af. Steeds meer opdrachtgevers en gemeenten worden geïnteresseerd in het Kwaliteitslabel, sommige opdrachtgevers verplichten hun opdrachtnemers zelfs al om het kwaliteitsniveau met het Kwaliteitslabel aan te tonen. Een goede ontwikkeling in de branche en natuurlijk voor de individuele Kwaliteitslabelhouders. Geen audits waar vinkjes worden gezet in overvolle ordners die slechts voor een audit worden bijgewerkt zonder inhoudelijke beoordeling. Maar audits waar echt wordt gecontroleerd op kwaliteit en voornamelijk op de uitvoering en dagelijkse praktijk. Dat is waar het om draait, dat de processen en protocollen worden nageleefd en beheerst met als doel een hogere kwaliteit. Dat de professional weet waar hij mee bezig is en hoe hij moet handelen in bepaalde situaties.

Nooit uitgeleerd

Kan het beter in een beveiligingsbedrijf? Uiteraard, een beveiligingsbedrijf raakt nooit uitgeleerd. Ondernemers dienen continue hun bedrijf te verbeteren en samen met hun werknemers kennis op te nemen van de nieuwste ontwikkelingen. Het advies van de auditeurs ondersteunt al goed lopende bedrijven om te blijven innoveren en te verbeteren, dat maakt het Kwaliteitslabel zo bijzonder! Het Kwaliteitslabel ziet niet lang meer toe op enkel de evenementen- en horecabeveiliging. Het Kwaliteitslabel wordt dit jaar verbreed naar de reguliere beveiliging. Een integraal label voor de veiligheidsbranche dat zelfs toegankelijk wordt voor bovenliggende en/of administratieve holdings. Certificaten per rechtspersoon of per soort beveiligingsactiviteit worden hiermee overbodig, een positieve ontwikkeling dat bespaard in tijd, kosten en papierwerk. Een Kwaliteitslabel dat alle activiteiten en rechtspersonen van een overkoepelende organisatie dekt, een label dat landelijk wordt erkend als een Kwaliteitsinstrument gedragen door werknemers en werkgevers in de veiligheidsbranche.
Een grote felicitatie voor Veneberg Security en Risk Security Holland!

Meer informatie over het Kwaliteitslabel op onze speciale webpagina

Recente Berichten

ProToGa Evenementen B.V.

Nieuwe Haagse Wind

Loonwijzer: loondienst versus zzp

Independant Safety Management Security B.V.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief