Cao-afspraken voor verkeersregelaars

VBe NL heeft de cao Beveiliging vertaald naar een aparte cao Verkeersregelaars.

De cao Verkeersregelaars 2018-2019 is een afgeleide van de cao Beveiliging 2018-2019. Net als vorig jaar biedt VBe NL werkgevers en werknemers in de verkeersregelaarsbranche een samenvattend informatieve versie van de cao Beveiliging. VBe NL zet zich in voor de professionalisering van de verkeersregelaarsbranche, daarbij hoort ook een praktische uitgave van arbeidsvoorwaarden voor dagelijks gebruik. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de uitgave van de cao Verkeersregelaars; dat kan alleen aan de cao Beveiliging.

Lidmaatschapsvoordeel tot 2020

Bent u een werkgever voor verkeersregelaars en nog geen lid? Profiteer dan van ons speciale instaptarief tot 2020 en bouw mee aan een sterke vertegenwoordiging en belangenbehartiging voor de branche verkeersregelaars. Bied uw werknemers goede arbeidsvoorwaarden en investeer in de continuïteit van uw onderneming. Klik hier voor meer informatie over de voordelen van een lidmaatschap en waarom VBe NL de juiste partner en netwerk voor u is.

Verkeersregelaar, zoek de juiste werkgever

Bent u verkeersregelaar en op zoek naar een werkgever die de cao Verkeersregelaars hanteert? VBe NL-werkgevers zijn naar u op zoek.
Wilt u bij een van onze bedrijven werken? Kijk eens welke VBe NL leden de cao Verkeersregelaars hanteren en welke vacatures er open staan.

Hulp nodig met het zoeken van een bedrijf in uw regio? Wij zoeken in uw regio voor een match. Stuur een mail naar info@vbe.biz.

Download: cao Verkeersregelaars 2018-2019

Zie ook de brief aan ondernemers in de verkeersregelaarsbranche

Recente Berichten

Shedd Nederland

Een politieke show

Benchmark VVNL 2022: groei leden, omzet én flexarbeid

240 (and counting)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief