Onderweg naar de toekomst

Daar moet ik aan denken, zittend in de trein naar mijn volgende afspraak over de toekomst van onze vereniging. Hoe brengen we onze ambities en voordeel van ons unieke beveiligingsnetwerk nog beter over het voetlicht?

Wetende dat een netwerkorganisatie als de onze het beste gedijt door ervaring en mond tot mond reclame. Gelikte website, actieve aanwezigheid in het beveiligingsdebat, twitter en deze nieuwsbrief, het draagt bij en laat zien wie we zijn en waarvoor we staan. Maar de echte ondernemer laat zich daardoor niet vangen. Die zoekt de niche, die zoekt zijn voordeel in de markt en daarin maakt hij zijn keuze. Zo ook voor VBe NL.

Lid-zijn heeft zo zijn voordeel

Geen last van de nieuwe Haagse papieren werkelijkheid van flex, het lidmaatschap van VBe NL behoedt beveiligingsbedrijven nog zeker een jaar met toegang tot onbeperkte keten en oproep.
– Een eigen cao voor alle soorten beveiligingswerkzaamheden dat alleen mogelijk is bij VBe NL.
– Toegang tot professioneel juridisch advies, ondersteuning in ondernemingsvraagstukken en arbeidsrecht.
– Aansprakelijkheidsverzekering voor het totale werkpakket en ook dat is uniek voor beveiligingsorganisaties. De risico’s zijn immers groot, maar wij hebben een verzekeraar gevonden die dat aandurft en onze markt kent.
– Toegang tot goed opgeleide beveiligers in ons collegiale netwerk.
– Invloed op nieuwe kennis- en vaardigheidseisen van onze opleidingen tot beveiliger.

Maar word je daarvoor nu lid? Ja de cao en flex, klinken gelijk als financieel voordeel, maar toch? Nee je wordt pas echt lid als je de return voelt die jou als ondernemer energie geeft en je bedrijf in het netwerk als gelijkwaardige meeneemt. Waarbij de grote ondernemer gelijk gesteld wordt met de kleine starter en samen het motto “kwaliteit bouw je samen met je beveiligers” uitgangspunt is. Nou dat is dus VBe NL een ondernemersclub om trots op te zijn en samen aan te bouwen.

Nog niet overtuigd? Zoek dan maar eens contact met een van onze bouwers uit ons ledennetwerk evenementen-horeca-crowd of uit de reguliere beveiliging. Je mag ook gerust na deze blog met mij contacten. Ik hoop je dan ook snel te ontmoeten tijdens een van onze netwerkbijeenkomsten.

Leon Vincken
Directeur VBe NL

Recente Berichten

VVNL groeit: meer leden (283) en meer omzet

ProToGa Evenementen B.V.

Nieuwe Haagse Wind

Loonwijzer: loondienst versus zzp

Schrijf je in voor de nieuwsbrief